HILLEGOM- Hillegom is een nieuwe onderneming rijker AC Media & Events. Eigenaar is Annemiek Cornelissen, die al jarenlang in Hillegom aan de weg timmert als journalist en fotograaf. De start van een eigen bedrijf is voor haar een langgekoesterde wens, die in vervulling is gegaan.

AC Media & Events heeft een uitgebreid pakket te bieden op het gebied van tekstschrijven, fotograferen, promotie en organiseren.

Een mooie tekst schrijven, een fotoreportage maken van iets wat nooit meer vergeten mag worden, adviseren of helpen bij het organiseren van een feest, themaevents de lucht inschieten en er een succes van maken, maar ook “gewoon” helpen bij het zoeken naar die bijzondere dingen om een feest tot een succes te maken. Van een clown, een limousine, statafels met traditionele rokken, een band of zanger, noem het maar op: AC Media & Events staat voor het complete plaatje. Annemiek Cornelissen, oprichter van dit veelzijdige bedrijf heeft het in huis: een dosis ervaring, creativiteit, kennis, liefde voor de mooie dingen die op je pad kunnen komen, inlevingsvermogen en het luisteren naar de wensen van de klanten. Dit zijn de ingrediënten om steeds weer nieuwe uitdagingen te doen slagen.

Bij AC Media & Events kan men terecht voor:

  • hulp bij schrijven van persberichten, brieven en andere teksten.
  • promotie van een evenement, bedrijf of artiest.
  • het organiseren van evenementen, beurzen, bedrijfsopeningen tot kinderpartijtjes aan toe.
  • het regelen van zaken om een feest tot een succes te maken, zoals een limousine, statafels, muziek of een accommodatie.

Voor meer informatie kan men een kijkje nemen op de website: www.ac-media.nl.

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aankomend agendapunt


Bekijk de gehele agenda