Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

HLT-Beursvloer

31 oktober 2019 / 17:00 - 19:00

Op 31 oktober 2019 kunt u de beste social deals sluiten met vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties.

Bent u een maatschappelijk betrokken ondernemer die graag iets il betekenen voor de lokale samenleving? Bent u op zoek naar andere manieren dan (alleen) sponsoring in geld? Of wilt u wellicht, als maatschappelijk verantwoord ondernemer nu de vervolgstap zetten naar maatschappelijk betrokken ondernemer? Dan is de HLT Beursvloer een unieke kans om die wensen te realiseren!

Bij deze beurs draait het niet om geld maar hier kunt u met vrijwilligersclubs, stichtingen, verenigingen en maatschappelijk organisaties onderhandelen over uw mogelijke inzet op het gebied van:

  • Menskracht/netwerk
  • Materialen/gereedschap/ruimte
  • (specifieke) vakkennis

Hiermee investeert u als bedrijf om op vrijwillige basis bij te dragen aan lokale versterking. Door deze hulp kunnen maatschappelijk organisaties dingen doen die normaal gesproken niet mogelijk zouden zijn bijvoorbeeld door een gebrek aan vakkennis, menskracht of materialen. Dit levert u niet altijd financiƫle winst op, maar de voordelen zijn niet in geld uit te drukken. Denk aan uitbreiding van uw netwerk en het vergoten van de goodwill ten aanzien van uw bedrijf, minder ziekteverzuim en betrokken medewerkers.

Locatie beursvloer: CNB Lisse van 17.00 tot 19.00 uur.
De uitnodiging volgt in september!

Heeft u interesse en wilt u vast meer informatie? neem gerust contact met ons op. We horen of lezen graag van u! Via mail: info@hltuitdaging.nl of via de website: www.hltuitdaging.nl

Met vriendelijke groet,
Erika van der Heijden, manager HLT Uitdaging

Gegevens

Datum:
31 oktober 2019
Tijd:
17:00 - 19:00
Website:
www.hltuitdaging.nl

Organisator

HLT Uitdaging

Locatie

CNB Lisse
Heereweg 347
Lisse, Zuid-Holland 2161CA Nederland
+ Google Maps

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aankomend evenement


27 juni 2021 / 10:30

Midzomerloop Hillegom
Bekijk de gehele agenda