Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Midzomerloop Hillegom

27 juni 2021 / 10:30 - 13:30

Als ondernemersvereniging nodigen we Hillegomse bedrijven uit om een bedrijventeam samen te stellen en met elkaar de Midzomerloop Hillegom te gaan lopen.

Wat is de Midzomerloop Hillegom?
Bij InitiatiefRijk Hillegom is het idee ontstaan om een hardloop evenement in Hillegom te organiseren. We hebben de samenwerking gezocht met SIB Loopcollectief. De vrijwilligers van SIB hebben ervaring in het trainen van lopers en in het organiseren van een dergelijk evenement. De Midzomerloop Hillegom zal een jaarlijks terugkerend evenement zijn.

Bedrijven hebben nu zelfs de mogelijkheid om hun medewerkers een hardloopcursus aan te bieden waarmee ze in 12 weken (24 gezamenlijke trainingen op de woensdagavond en zaterdagochtend) onder begeleiding van gediplomeerde trainers hun conditie opbouwen.

Na afloop van deze cursus zijn de deelnemers in staat 5 of 10 km achter elkaar hard te lopen en dus in staat deel te nemen aan de Midzomerloop Hillegom op zondag 27 juni 2021!

Momenteel zijn we druk bezig met het bouwen van de website waar alle informatie op te vinden zal zijn. Door ons enthousiasme konden we het niet laten om dit evenement alvast in de agenda op de website van onze ondernemersvereniging te zetten.

Hebben wij jou ook enthousiast gemaakt en heb je idee├źn over sponsoring of iets dergelijks dan komen we graag met je in contact. Je kunt een mail sturen naar info@InitiatiefRijkHillegom.nl

Wordt vervolgd!

Gegevens

Datum:
27 juni 2021
Tijd:
10:30 - 13:30

Locatie

Hardloopbaan Hillegom (terrein S.V. Hillegom)
Van Den Endelaan 7D
Hillegom, 2182ES Nederland
+ Google Maps

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aankomend evenement


27 juni 2021 / 10:30

Midzomerloop Hillegom
Bekijk de gehele agenda