Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationale dag van economische zaken

21 november 2019 / 09:30 - 17:00

Voor de vijfde keer staat de welbekende Nationale Dag van EZ voor de deur. De vijfde editie van De Dag van Economische Zaken betekent ook het eerste lustrum van deze bijzondere dag. Tijd om terug te blikken én om vooruit te kijken, want er is een hoop veranderd. De overheid en het bedrijfsleven hebben een wezenlijk andere rol gekregen. Een rol die ook de komende jaren nog verder gaat ontwikkelen.

LANG LEVE KLIMAATVERANDERING

Er wordt veel gesproken over milieu, klimaat en klimaatverandering, en dan met name over de gevolgen van menselijk handelen en wat er gaat gebeuren als we niets doen. Ook met de technische (on)mogelijkheden en de energietransitie zijn veel mensen dagelijks bezig. Niet alleen in het MKB op onze bedrijventerreinen en in onze winkelcentra, maar ook in de agrarische sector. Toch is er minder bekend over wat er nu nodig is om de nodige transitie te maken in ons denken en handelen, hoe we het brede MKB hiervoor in beweging krijgen en welke rol we daar zelf in kunnen spelen.

Wij geloven dat alleen door aan de slag te gaan we daadwerkelijk stappen kunnen gaan zetten in de verduurzaming van onze bedrijven en werklocaties. En juist daarvoor is een ondernemend klimaat nodig. Een klimaat waar ondernemende burgers, bedrijven, ambtenaren én politici elkaar kunnen vinden, elkaar begrijpen en in staat zijn om met elkaar concrete stappen zetten in hedendaagse uitdagingen zoals de energietransitie. Deze ‘klimaatverandering’ staat centraal tijdens de 5de editie van De Nationale Dag van Economische Zaken. Lang leve klimaatverandering!

ENERVERENDE SPREKERS

De organisatie loopt niet alleen over van goede ideeën voor het lustrum van de Nationale Dag van EZ, maar giet deze inmiddels in een stevig vat met een niet te missen programma. Wij zijn druk bezig om enkele grote namen als keynote spreker vast te leggen. Daarnaast zijn er maar liefst 12 interactieve workshops met ervaringsdeskundigen als spreker. Zij delen graag hun uitgebreide knowhow en ervaring met jou. Binnenkort maken wij de sprekers bekend, dus houd onze berichtgeving in de gaten!

WEES ER SNEL BIJ, WANT ER IS SLECHTS PLEK VOOR 250 PERSONEN!

Werk je aan het versterken van jouw regionale en lokale economie? Blok 21 november dan in je agenda en schrijf je nu al in. Wees er snel bij, want er is maar plek voor 250 personen! Aanmelders voor 1 september krijgen bovendien een aantrekkelijke vroege vogel korting. Schrijf je dus snel in!

SPETTERENDE AFSLUITING: VERKIEZING BESTE ECONOMISCH AMBTENAAR 

Na het succes van voorgaande jaren vindt ook dit jaar de finale van de verkiezing “Beste Economisch Ambtenaar 2019” tijdens de Nationale Dag van EZ op 21 november 2019 plaats. Dit jaar is ervoor gekozen om de focus van de verkiezing weer terug te brengen bij de kern van de Dag van EZ: de medewerkers EZ zélf. Stichting CLOK vindt dat de medewerkers die zich met Economische Zaken bezighouden extra aandacht verdienen.

BELANGRIJKE DETAILS

Locatie: Central Studios Utrecht
Datum: Donderdag, 21 november 2019.
Tijdstip: van 9.30 tot 17.00 uur, met aansluitend een netwerkdiner
Kosten: €295,- (i.p.v. €395,-) voor deelnemers van CLOK en €395,- (i.p.v. €495,-) voor niet-deelnemers

WAT KAN JE VERWACHTEN?

  • Eersteklas kennis voor ambitieuze accountmanagers EZ uit de eerste hand.
  • Toonaangevende sprekers over de laatste trends, actuele onderwerpen en voorbeelden uit de praktijk
  • Interactieve workshops over ongeveer alles waar je dagelijks mee te maken heeft
  • Unieke netwerkmogelijkheden met collegae uit de rest van het land.
  • De Verkiezing beste Economisch Ambtenaar
  • En nog veel meer….

In 1 dag je kennis en netwerk weer helemaal op peil!

Bij deelname gelden de algemene voorwaarden en het privacybeleid van CLOK.

Gegevens

Datum:
21 november 2019
Tijd:
09:30 - 17:00
Site:
https://clok.nl/2019/02/01/dag-van-economische-zaken/

Locatie

Central Studios Utrecht
Gietijzerstraat 3
Utrecht, Utrecht 3534AV Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0302447040
Site:
http://www.centralstudios.nl/

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aankomend evenement


januari 27 / 17:00

Hillegomse Ondernemersborrel
Bekijk de gehele agenda