Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ondertekening intentieovereenkomst InitiatiefRijk Hillegom en Gemeente Hillegom

10 april 2019 / 17:30 - 19:00

Beste ondernemer,

Graag nodigen wij u uit voor de ondertekening van de intentieovereenkomst ‘Heerlijk Hillegom op weg naar de toekomst’ tussen het Hillegoms bedrijfsleven, vertegenwoordigd door de ondernemerskoepel InitiatiefRijk Hillegom en de gemeente Hillegom.

U bent van harte welkom op woensdag 10 april om 17.30 uur bij Chocolaterie Pierre, Hoofdstraat 138.

Het bedrijfsleven in Hillegom en de gemeente Hillegom willen intensief samenwerken aan een toekomstbestendig, ondernemend Hillegom om trots op te zijn. Door de handen ineen te slaan willen we samen werken aan thema’s als ondernemersklimaat, werk en inkomen, duurzaamheid, (digitale) bereikbaarheid, gezondheid en gezamenlijke promotie.

De intentieovereenkomst zal verder uitgewerkt worden in een gezamenlijke meerjarenagenda. Projecten en initiatieven die aansluiten bij de doelstellingen, kunnen hier in principe onder geschaard worden. Als initiatiefnemer kun je contact opnemen met de IRH of met de gemeente om te bespreken of we jouw ideeën wellicht gezamenlijk kunnen oppakken.

De intentieovereenkomst wordt ondertekend door Marieke Kleiss-Noordermeer, voorzitter InitiatiefRijk Hillegom en burgemeester Arie van Erk. Zowel het vertegenwoordigd bedrijfsleven, als het college van Hillegom zijn aanwezig bij de ondertekening.

Heb je een idee of een project dat je samen met andere ondernemers of gemeente verder zou willen brengen, kom dan zeker langs!

Graag zien we je op woensdag 10 april!

Ook namens het college van Hillegom,

InitiatiefRijk Hillegom

Gegevens

Datum:
10 april 2019
Tijd:
17:30 - 19:00

Locatie

Chocolaterie Pierre
Hoofdstraat 138
Hillegom, Nederland
+ Google Maps

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aankomend evenement


januari 27 / 17:00

Hillegomse Ondernemersborrel
Bekijk de gehele agenda