Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rotary Santa Run

14 december 2019

14 december HILLEGOM

Zaterdagmiddag en -avond 14 december 2019 staan geheel in het teken van de eerste Hillegomse Santa Run, georganiseerd door de Rotaryclubs uit Hillegom en Lisse. Honderden deelnemers zullen gehuld in heuse kerstpakken rennen of wandelen door het sfeervol in kerstsfeer aangeklede centrum van Hillegom. De middag start met vele kerstactiviteiten opgeluisterd door muzikale optredens, waarna om vijf uur het startschot wordt gegeven voor de Rotary Santa Run. Jong en oud kunnen meedoen: gezinnen met kinderen, scholen, senioren, sportverenigingen en bedrijven, in feite iedereen die een beetje sportief is. Het parcours van 2 km kan in eigen tempo meerdere keren worden afgelegd.

Voor complete info en aanmelding zie de website: hillegom.rotarysantarun.nl ’s Avonds is er een grootse After Santa Party in Villa Flora met medewerking van dj/zanger Martijn Stam. Entree gratis. Iedere bezoeker wordt verzocht in kerstoutfit te verschijnen. Goede doelen De baten van de Rotary Santa Run gaan voor de helft naar de voedselbanken in Hillegom en Lisse. De andere helft is bestemd voor de Nierstichting. Sponsors en vrienden van Santa gezocht Om de opbrengst voor onze goede doelen zo hoog mogelijk te maken zijn – naast de inkomsten van de deelnemers – sponsors en vrienden uit de beide gemeente van levensbelang. Een Rendiersponsor van € 250,– krijgt een vermelding met bedrijfslogo op de sponsorpagina van de Santa Run website plus een herhaling op iedere pagina en 4 deelnamebewijzen. Vriend van Santa bent u voor € 100,– met een vermelding op de sponsorpagina en een deelnamebewijs voor 2 personen. Individuele deelnemers betalen € 10,– voor het startpakket, dat bestaat uit een Santapak en een prestatiemedaille.

Speciaal voor Hillegomse ondernemers is de Santa Run een fantastische promotie. Veel foto’s en filmpjes zullen worden gemaakt en daarnaast uitvoerige reclame in de lokale kranten uit de Bollenstreek en dan met name Hillegom en Lisse. Maar vanzelfsprekend worden ook alle mogelijkheden via sociale media volledig benut. Een uniek en ludiek evenement met Hillegom in de picture en twee goede doelen, die onze steun hard kunnen gebruiken. Wij rekenen op u! Meld u als sponsor of vriend aan via de website of neem contact op met de Santa sponsorcommissie… en indien u persoonlijk benaderd wordt: wees enthousiast en doe mee!

Gegevens

Datum:
14 december 2019

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aankomend evenement


januari 27 / 17:00

Hillegomse Ondernemersborrel
Bekijk de gehele agenda