Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Voetgolfen en netwerken

mei 31 @ 15:30 - 21:00

€27,50
Voetgolfen en netwerken
Op donderdag 31 mei 2018 organiseren wij het vierde Voetgolf Bollenstreek toernooi. Ook als je niet lid bent van InitiatiefRijk Hillegom, kun je dit jaar hieraan deelnemen. InitiatiefRijk Hillegom is medeorganisator van het vierde Voetgolf Bollenstreek toernooi. Dit initiatief is een samenwerking van de vijf lokale belangenbehartigers uit Noordwijk (NOV), Lisse (BCL), Noordwijkerhout (ONNO), Teylingen (TOV) en Hillegom (IRH) en met verbinder John van der Tol (Zaken voor Zaken). 
 
Datum donderdag 31 mei 2018
Locatie Golf Centrum Noordwijk 
Adres Van Berckelweg 38 te Noordwijk
Programma   15.15 uur inschrijving
                        16.00 uur Start Voetgolf
                        18.00 uur Inloop niet-golfers
                        18.30 uur Start walking diner
 
De ING Bank heeft haar naam verbonden aan het jaarlijkse Bollenstreek Voetgolf evenement en draagt zorg voor de materialen en de prijzen. Golf Centrum Noordwijk en restaurant Pitch (op de golfbaan) zijn gastheren. Uniek evenement aangezien dit evenement de individuele dorpen overstijgt. Het doel van het evenement is om ook buiten het eigen dorp elkaar op een aangename, informele manier te treffen, kennis te maken of banden aan te halen. 
 
Waarom Voetgolf 
Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf. Met element voetbal als meest laagdrempelige sport en golf als de beste netwerksport wordt er gestreden in teams van twee personen. Uitermate geschikt voor de mix van man-vrouw, man-man of vrouw-vrouw. Er wordt gespeeld in ‘flights’ van 2, 3 of 4 teams per flight (naar gelang het aantal deelnemers). Gastlocatie Golf Centrum Noordwijk zorgt voor een uitdagend en professioneel parcours. Er wordt gespeeld met een voetbal maar met de regels van golf. Spelvariant is texas scramble (om en om spelen). 
 
Aansluitend aan het sportieve element is er een netwerkbijeenkomst met een walking diner waar ook de leden van de TOV die niet hebben meegedaan met voetgolf kunnen aanschuiven. Starttijd Voetgolf is om 16.00 uur, start netwerkbijeenkomst met walking diner is om 18.30 uur. De bijeenkomst is om 21.00 uur afgelopen. 
 
Kosten per deelnemer 
De all-in kosten voor het evenement (wel of niet voetgolfen, BBQ-diner en drankjes) bedragen € 55,- per deelnemer.
InitiatiefRijk Hillegom zal voor haar leden de helft bijdragen waardoor de eigen bijdrage per deelnemer € 27,50 is. U ontvangt hiervoor een factuur. 
Introducees zijn welkom, voor hen bedraagt het tarief € 55,-.


Opgeven
Opgeven voor deelname – alleen als deelnemer of zelfs meteen bij voorkeur per team van twee – kan via  info@InitiatiefRijkHillegom.nl.  
Geef even aan of je komt voetgolfen of alleen bij het buffet aanschuift. 
Opgave van deelname kan uiterlijk tot donderdag 24 mei a.s. 
 
Samen sterk 
Gezien het regionale karakter van het evenement, het aanbod aan een zeer groot aantal leden van vijf regionale ondernemersverenigingen en de als sympathiek geziene activiteit wordt een grote deelname verwacht. Een mooie gelegenheid lijkt ons om zeer informeel andere ondernemers uit onze regio te spreken. 
 
Lokale sponsors
Net als bij de voorgaande edities hebben ook dit jaar weer enkele lokale sponsors hun medewerking toegezegd voor een “gastronomische hole”. In de komende periode zullen wij hen via diverse media nader voorstellen. 

Namens de activiteitencommissie,
Graag tot 31 mei!

Gegevens

Datum:
mei 31
Tijd:
15:30 - 21:00
Kosten:
€27,50

Locatie

Golfcentrum Noordwijk
Van Berckelweg 38
Noordwijk, 2203 LB Nederland
Telefoon:
071 364 6543
Website:
https://www.golfcentrumnoordwijk.nl/

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aankomend agendapunt


Bekijk de gehele agenda