HILLEGOM- Anna Blokker en haar zoon Sjoerd zijn er klaar voor. Na een grootscheepse verbouwing openden ze op zaterdag 7 april hun kersverse aanwinst Atelier “De Verdieping” aan de Satelietbaan 10 J, een project, die ze gezamenlijk gaan doen. Deze samenwerking zal hun ongetwijfeld goed af gaan, want ze hadden al eerder aan de Krochtstraat gezamenlijk “De Kleurplaat”, die 8 ½ jaar heeft bestaan.

“De Verdieping” mag er zijn. Het ziet er prachtig uit en het meest opvallende is dat het veel ruimer oogt en dat er meer daglicht naar binnen komt. Dat is uiteraard veel beter werken voor deze kunstenaars. “De Verdieping” is niet alleen Atelier, maar ook expositie- en workshopruimte. Sjoerd schildert al jaren hoofdzakelijk surrealistisch, zowel op hout en doek. In de nieuwe accommodatie worden zijn werken niet alleen gepresenteerd, maar hij gaat er ook schilderworkshops doen voor zowel kinderen als volwassenen. Voor wat betreft volwassenen zijn er beginners cursussen en cursussen voor gevorderden. Er wordt gewerkt met acrylverf.

Anna Blokker geeft workshops in glas mozaïeken voor zowel kinderen als volwassenen. Verder verkoopt ze mozaïek materialen. Dit doet zij op afspraak. In de nieuwe locatie gaat ze ook spirituele avonden geven, met als thema onder andere handlezen, bijenwastekeningen lezen, maar ook engelenreading en lezingen. “Er staan al een aantal data vast, maar er komen er binnenkort nog meer bij”.

Zowel Sjoerd als Anna doen kinderpartijtjes schilderen en mozaïeken. Deze worden compleet verzorgd. Anna houdt zich ook bezig met personeelsuitjes, zussendagen, maar ook vrijgezellen party’s Beiden werken in opdracht voor zowel particulieren als bedrijven. Anna geeft op de donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur en vrijdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur workshoppen mozaïeken.

Deze kosten 20 euro per dagdeel, inclusief koffie en materialen. Voor informatie en aanmelden kan men een mail sturen naar Anna Blokker: anna.moza.55@gmail.com of Sjoerd Blokker: sjoerd@artisshock.com.

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief