3, 4 en 5 september 2021 is het zover….. De F1 in Zandvoort!
Dit event zal een groot aantal bezoekers gaan trekken die zich mogelijk ook in de streek gaan bewegen.


Denk aan ergens slapen, hapje eten en paar uur op pad door de Bollenstreek, even shoppen, paintballen, zwemmen, een ritje met de e-scooter etc…


Vanuit Hillegom Marketing zouden wij het leuk vinden als Hillegom rond deze tijd “F1 kleurt”. Denk aan jouw etalage in teken van F1, een F1 menu (voor de snelle eter ), fotolijsten gevuld met foto’s van F1 (van toen en nu), kortingsacties gericht op F1, combinatiekortingen van meerdere activiteiten die geboekt worden in Hillegom en zo hebben jullie vast veel meer leuke ideeën!


Vanuit Hillegom Marketing willen we de borden bij de ingang van Hillegom aanpassen naar F1 stijl, zullen de nu oranje vlaggetjes vervangen worden naar passende vlaggetjes.


Qua uitingen willen we alle resultaten delen op social media en komt er mogelijk ook een advertentie die alle uitingen laat zien.


Ook vanuit Zandvoort zullen de activiteiten gedeeld worden om zo het publiek te wijzen op wat er allemaal te doen is in de streek.


Een mooi moment om Hillegom verder op de kaart te zetten dus!
Waarom nu al deze mail, zo kan iedereen er al even over nadenken, eea voorbereiden en delen met ons via instagram en facebook (mailen mag ook).


Heb je leuke ideeën of iets nodig waar wij mogelijk aan kunnen komen (posters, promotiemateriaal etc) stuur ons dan even een berichtje via instagram, facebook of gewoon per mail

Instagram: hillegommarketing
Facebook: Hillegom Marketing
Mail: info@hillegommarketing.nl

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aankomend evenement


december 22 / 17:00

Hillegomse Ondernemersborrel
Bekijk de gehele agenda