Onder het motto “samen sterker” hebben KoopCentrum Hillegom, Hillegom Marketing, MeerBusiness Duin- en Bollenstreek en Initiatiefrijk Hillegom de traditionele nieuwjaarsreceptie georganiseerd. Goed om te zien dat de avond drukker is bezocht dan voorgaande jaren. Een kleine 70 ondernemers wisten de gang naar Café Zomerzorg te vinden.

Na de 4 korte speeches van de voorzitters werd er onder het genot van een drankje en een hapje getoost op een ondernemend 2019.
Zoals elk jaar werd onder de bezielende leiding van Nigel Siebelt, de inmiddels in Hillegom wereldberoemde “pub quiz” gespeeld. Nieuw dit jaar was de Hillegomse-ronde waarbij ondernemers van te voren quizvragen konden inbrengen. Het winnende team ging naar huis met
een KCH bon en een doos chocolade, beschikbaar gesteld door Chocolaterie Pierre.

Rond 23.00 klonk de laatste ronde. Het bestuur van IRH kijkt terug op een geslaagde avond. Wij
danken dan ook het team van Café Zomerzorg voor deze fijne avond.

Speech Marieke Kleiss-Noordermeer:
“Beste ondernemers en genodigden,
Graag heet ik jullie van harte welkom op onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn organiseren wij deze bijeenkomst in samenwerking met KoopCentrum Hillegom, sinds vorig jaar is Hillegom Marketing erbij gekomen en omdat wij het altijd zo goed en verzorgd
organiseren heeft Meer Business gevraagd om mee te mogen draaien op ons succes. Dat betekent 4 speeches, ik beloof jullie dat ik het kort houd.
Vorige week gebruikte burgemeester Van Erk in zijn nieuwjaar speech van het college de afkorting V.O.V. wat staat voor: Vertrouwen, Openheid en Verbinden. Ik maak daar I.V.O. van, wat staat voor InitiatiefRijk, Verbinden en Ondernemen.

In 2018 was IRH initiatiefrijk in het organiseren van diverse bijeenkomsten zoals het lijsttrekkersdebat en de thema-avond ‘Samen Sterk’, verbinden doen we zichtbaar tijdens onze ondernemersborrel en ondernemen doen we wanneer IRH het toelaat. Vorig jaar deed ik de oproep voor versterking om IRH nog meer zichtbaar te maken. Daar kwamen direct reacties op wat er voor heeft gezorgd dat we een aantal bestuursvergaderingen met maar
liefst 8 enthousiaste ondernemers aan tafel zaten en plannen hebben gemaakt. Daar willen we dit jaar mee doorgaan, dus mocht je een goed idee hebben voor InitiatiefRijk Hillegom, u bent van harte welkom om een vergadering bij te wonen.

Het eerste besluit van het nieuwe jaar heeft het bestuur van IRH al genomen, InitiatiefRijk Hillegom heeft haar lidmaatschap bij Bedrijfsleven Bollenstreek opgezegd. De afgelopen periode hebben wij niet de meerwaarde voor onze ondernemersvereniging ervaren. Het vrijgekomen budget gaan wij besteden aan lokale activiteiten zoals bedrijfsbezoeken e.d. In de agenda op onze website kunt u zien wanneer er dergelijke bezoeken gepland staan.
Zo direct gaan wij onze traditionele quiz spelen, nieuw dit jaar is de lokale ronde. Uit het overweldigende aantal inzendingen hebben we een aantal vragen gehaald, ik ben benieuwd hoe het gesteld is met uw kennis over uw collega ondernemers!

Ik wens jullie daarbij heel veel succes en hef ik het glas met jullie op een initiatiefrijk, verbindend en ondernemend 2019.”

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aankomend agendapunt


Bekijk de gehele agenda