Op 10 april heeft de ondertekening plaatsgevonden van de intentieovereenkomst tussen de gemeente Hillegom en InitiatiefRijk Hillegom. 

Met deze intentieovereenkomst slaan gemeente en het bedrijfsleven de handen in elkaar om samen verder te bouwen aan de toekomst. 

InitiatiefRijk Hillegom (IRH) en gemeente Hillegom spreken uit:

I. Zich gezamenlijk in te willen spannen voor een ondernemend en trots Hillegom dat klaar is voor de toekomst

II. Hiertoe te willen komen via een gezamenlijke inspanning op, in ieder geval, de onderstaande thema’s:

a. Hillegommers doen mee  

b. Hillegom is klaar voor de toekomst 

c. Gezond Hillegom

d. Hillegom om trots op te zijn 

e. Bereikbaar Hillegom 

III. Zich gezamenlijk, vanuit de eigen rol, in te willen spannen om initiatieven en projecten die bijdragen aan genoemde doelstelling en op genoemde thema’s, te ontwikkelen en of tot een succes te maken

IV. Hiertoe tot een gezamenlijke, meerjarige agenda te willen komen

Tijdens de druk bezochte bijeenkomst bij Chocolaterie Pierre waren circa 40 ondernemers aanwezig alsmede het voltallige college van de gemeente Hillegom.  Onze voorzitter Marieke Kleiss- Noordermeer en wethouder Jan van Rijn gaven een toelichting op deze intentieovereenkomst. Na de ondertekening van deze intentieovereenkomst door onze voorzitter en onze burgemeester Arie van Erk, werden de aanwezige ondernemers uitgenodigd om tevens de intentieovereenkomst symbolisch te ondertekenen. 

Heeft u als ondernemer ideeën, welke passen bij de eerder genoemde thema’s,  neem dan gerust contact op met IRH of de gemeente Hillegom

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aankomend agendapunt


januari 27 / 15:30

De kracht van verbinding
Bekijk de gehele agenda