intobusiness-invloedrijk-hillegom-minJaarlijks wordt in het magazine IntoBusiness een lijst met 50 “invloedrijke” mensen gepubliceerd. Natuurlijk is dit een lijstje met een knipoog, maar het bestuur van InitiatiefRijk Hillegom ziet het als een waardering voor haar werk dat 2 bestuursleden in deze lijst voorkomen.

Over Marieke Kleiss-Noordermeer (plaats 44) wordt onder meer gezegd dat zij de kunst van het verbinden verstaat en mensen samenbrengt. Hans van Schie (plaats 32) verricht volgens het blad veel maatschappelijk werk voor “zijn Hillegom”. Zij kunnen hun werk voor IRH overigens niet zonder de 2 andere bestuursleden: Michel Goulmy en Joeri Beernink.

Marieke en Hans zijn trouwens niet de enige Hillegommers in de lijst. Op plaats 46 staat Casper van Diemen, “eigenzinnig en een tikje koppig”. De hoogste Hillegomse notering is voor Ronald en Jobert Lommerse (plaats 13-14), eigenaars van het prijswinnende, innovatieve en groeiende IT-bedrijf Joheco.

De nummer 1 positie is dit jaar postuum toegekend aan Leo van der Zon, begin dit jaar op slechts 59-jarige leeftijd overleden. “De streek zat in zijn hart verankerd, bloemen waren zijn passie en wie een beroep op hem deed, werd nooit teleurgesteld”, aldus het magazine.

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aankomend agendapunt


augustus 28 / 17:00

Hillegomse Ondernemersborrel
Bekijk de gehele agenda