17 maart jl. zou het gaan gebeuren, de kascontrole was al gedaan, en toen mochten we opeens niet meer bij elkaar komen … geen Algemene Ledenvergadering! Het bestuur heeft inmiddels al een keer digitaal vergaderd, en als deze situatie (onverhoopt) lang aanhoudt zal dat misschien ook voor de ALV moeten gebeuren. Maar vooralsnog hopen wij later dit jaar een “gewone” ALV te kunnen organiseren.

Begin dit jaar hebben wij al enkele activiteiten georganiseerd (nieuwjaarsreceptie, twee edities Hillegomse Ondernemersborrel, bedrijfsbezoeken Smederij van de Geijn en Manege Hillegom) en daarmee ook al wat euro’s uitgegeven, maar op dit moment is de activiteitenagenda leeg. Mede omdat menig ondernemer nu wel even iets anders aan zijn of haar hoofd heeft, zullen wij voorlopig geen contributiefacturen voor het jaar 2020 verzenden.

Later dit jaar zullen wij beoordelen of, en zo ja tot welke hoogte, de contributie voor 2020 zou moeten worden vastgesteld. In de tussentijd blijft u formeel gewoon lid. Wij hopen elkaar later dit jaar weer in goede gezondheid te treffen!

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aankomend evenement


april 28 / 17:00

Hillegomse Ondernemersborrel
Bekijk de gehele agenda