IRH-lid LEVEN! magazine lanceert het geweldige herfstnummer!

LEVEN! magazine behoort tot de mooiste magazines van Nederland met drie regionale edities: regio Leiden/Kust- en Bollenstreek, regio Den Haag en regio Utrecht. Een dynamisch dichtbevolkt deel van ons land met totaal 2,1 miljoen inwoners. Onze regio, van Hillegom tot en met Wassenaar, heeft alles wat het verblijven hier aantrekkelijk maakt: veel groen en water, gemeenten met een prachtige historie en oude dorpskernen, een bloeiend ondernemersklimaat, een rijke bollencultuur, een universiteit en een geweldige woonomgeving.

LEVEN! bestaat in de lente van 2018 12,5 jaar en verhaalt over alles wat het verblijf in onze regio zo aangenaam maakt. Hillegom speelt daarin een belangrijke rol, zij ligt immers midden in ons gebied en legt de logische verbinding met de meer noordelijk gelegen gemeenten en het Oostelijk poldergebied tot aan Schiphol.

LEVEN! is het grootste en meest gewaardeerde podium voor iedereen die meer dan gemiddeld geïnteresseerd is in wat er in ons gebied gebeurt. En dat is veel! Ondernemen, beheren, zorgen, besturen, leren, winkelen, oud worden, jong blijven, samenwerken en vrienden maken. Om maar een paar zaken te noemen.

Graag zijn we aangesloten bij IRH en verheugen ons om met u in gesprek te komen. De regio wordt gemaakt door mensen. Door u. En dat mag de rest van de wereld best zien. In gesprek? Bel met: Sander Pardon 06-51829060 sander@levenmagazine.nl www.levenmagazine.nl

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief