In de Duin- en Bollenstreek wonen heel veel machtig mooie mensen. Veel daarvan wonen in Hillegom. Een aantal daar weer van is lid van InitiatiefRijk Hillegom, en weer vier daarvan staan in het “lijstje met een knipoog”: de Top 50 machtig mooie mensen 2019 van zakenmagazine IntoBusiness.

Op plaats 47 staat Jeroen van der Kooi: “Als eigenaar van Flexteam Security zorgt hij voor veiligheid in de regio”. IRH-voorzitter Marieke Kleiss-Noordermeer staat op plaats 43: “Zij is er om de grote en kleine ondernemers te verbinden”. Een ander bestuurslid van IRH staat op plaats 39, Hans van Schie: “Nauw betrokken bij veel initiatieven en evenementen in de regio”. En of het IRH-bedrijfsbezoek eerder dit jaar hieraan heeft bijgedragen weten wij niet, maar de hoogst genoteerde Hillegommer in de lijst is Frank Brouwer op plaats 28: “Duurzame installatietechniek zonder gas is hun passie”.

De nummer 1 positie is dit jaar toegekend aan Paul Groen, bestuursvoorzitter Rabobank Bollenstreek. “De strategie om juist de kleinere sporten te ondersteunen en de kwetsbaren in de samenleving een steuntje in de rug te geven wordt zeer gewaardeerd onder de mensen”, aldus het magazine.

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aankomend evenement


april 22 / 17:00

Hillegomse Ondernemersborrel
Bekijk de gehele agenda