Traditiegetrouw wordt op woensdagmorgen ná Prinsjesdag het Miljoenennota-ontbijt georganiseerd in ’t Huys Dever in Lisse. Máár dit jaar kiezen we welbewust voor een andere locatie zodat alle eventuele Coronahobbels uitstekend kunnen worden opgelost.

Bij mooi weer op veilige afstand van elkaar (1,5 meter) op de schitterende tribune van het mooie complex van SV Hillegom aan de van den Endelaan.
Bij slechter weer op dezelfde afstand in de sportkantine die overal uitzicht geeft op het trotse complex van de blauw witten.

Parkeren kan op de parkeerplaats naast het Fioretticollege Hillegom. De voor deze gelegenheid tot Arena of MeerBusiness omgedoopte locatie van SV Hillegom opent om 07.30 uur haar deur en dan staat er een geurende kop koffie/thee en heerlijk ontbijtje voor u klaar. De presentatie start om 08.00 uur Na een welkomstwoord van partner Hans van Schie zal Marco Krijger, fiscalist van Maarschalk | Ligthart Accountants en Belastingadviseurs, u meenemen in het Belastingplan 2021. 

Zoals de laatste jaren min of meer gebruikelijk, zijn al enkele plannen uitgelekt. Voor het MKB is vooral relevant dat de eerste schijf voor het lagere vennootschapsbelastingtarief wordt verlengd, en het tarief zelf overigens ook. Daartegenover staat dat de verlaging van het tarief in de tweede schijf van de baan is. Ook komt er een “Baangerelateerde Investeringskorting” (BIK). Uiteraard zal er ook aandacht besteed worden aan alle fiscaliteiten omtrent de coronacrisis.

Wilt u aanwezig zijn bij het Prinsjesdagontbijt op woensdag 16 september? Dan kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@maarschalkligthart.nl!

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aankomend evenement


december 22 / 17:00

Hillegomse Ondernemersborrel
Bekijk de gehele agenda