Na maanden van voorbereiding was het op vrijdag 15 februari 2019 dan eindelijk zo ver: de officiële opening van de Hillegomse locatie van ambachtelijke smederij Van de Geijn!

Martijn van den Berg, ooit begonnen als stagiair bij deze smederij in Leiden, zag hiermee zijn droom uitkomen: na de overname van de zaak van zijn leermeester Sjaak van de Geijn in 2016 heeft hij nu een tweede, grotere locatie, met behalve meer kantoorruimte ook beduidend meer werkruimte.

Bij de officiële opening werd door burgemeester Arie van Erk, onder toeziend oog van veel ondernemers en pers, de laatste hand gelegd aan het wapen van Hillegom. De burgemeester was zelfs zo enthousiast, dat hij ter plekke een exemplaar van dit kunstwerk bestelde voor op het gemeentehuis! En zo is Hillegom weer een ambachtelijke ondernemer rijker!

Smederij van de Geijn is gevestigd aan de Hyancintenlaan 2K in Hillegom. Neem een kijkje op de website www.smederij.nl voor meer informatie over alle mogelijkheden, zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren!

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aankomend evenement


27 juni 2021 / 10:30

Midzomerloop Hillegom
Bekijk de gehele agenda