Parel aan de Voltstraat

Woensdag 17 april heeft Initiatiefrijk Hillegom een bedrijfsbezoek gebracht aan de Hillegomse Houtgroep. Circa 25 ondernemers en een afvaardiging vanuit de gemeente werden rondgeleid door de verschillende locaties binnen het bedrijf. Van showroom, opslag tot de schaverij en zagerij.

Na de rondleiding heeft Pieter de Vreugd een presentatie gegeven over dit mooie Hillegomse familiebedrijf. Tijdens deze presentatie kwam o.a.  naar voren dat de onderneming tot de ongeveer 400 Nederlandse bedrijven behoort die het Koninklijk Wapen en de titel ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ mogen noemen. De onderneming heeft een viertal vestigingen in Nederland (Wassenaar, Den Helder, Zierikzee en Hillegom) en behoort daarmee tot een van de grootste spelers in Nederland.

Tijdens het bezoek was er alom verbazing over alle activiteiten die de onderneming ontplooit. Naast leverancier van diverse houtsoorten, ontzorgt de Hillegomse Houtgroep haar afnemers, zoals bouw -en aannemingsbedrijven, timmerfabrieken en ZZP’ers, door waarde toe te voegen als het gaat om het bewerken van de producten, waardoor de afnemers op de bouw veel sneller kunnen werken. Werk op maat dus!

Het bedrijfsbezoek werd afgesloten met een hapje en een drankje verzorgd door R & D Catering. Mocht u ook uw bedrijf willen presenteren aan Hillegomse ondernemers, neemt u dan gerust contact op met een van onze bestuursleden.

Tot slot rest ons Pieter de Vreugd en zijn mensen hartelijk te danken voor de gastvrijheid.

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aankomend evenement


april 22 / 17:00

Hillegomse Ondernemersborrel
Bekijk de gehele agenda