Nederland is op weg naar een circulaire economie. Ondernemers met visie zien hierin een kans. Maar het vormt ook zeker een uitdaging. Het betekent dat u uw producten en diensten zodanig moet ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen dat afval niet meer bestaat en dat grondstoffen zo vaak en zo lang mogelijk steeds worden hergebruikt. Dit vergt nieuwe kennis en vaardigheden en vooral een nieuwe manier van denken en doen. LEADER Holland Rijnland kan u daar bij helpen.

Aanbod LEADER Holland Rijnland

LEADER Holland Rijnland  wilt u uitdagen om uw ondernemerschap meer toekomstgericht te maken. En u daarbij helpen door het aanbieden van een voucher.

U mag deze voucher gebruiken om u of een personeelslid een cursus te laten volgen, een bedrijfsscan te laten uitvoeren, een advies op maat te krijgen of om u aan te sluiten bij een netwerk van collega-ondernemers maar u mag ook met een eigen voorstel komen, hoe u de voucher wilt inzetten. LEADER Holland Rijnland koopt vervolgens het door uw gekozen product of dienst in en u ontvangt een subsidie van 90% op de kosten tot een maximum van € 1.000,-.

Meer informatie is te vinden op https://www.leader-hollandrijnland.nl/vouchers-circulaire-economie-beschikbaar/#more-432

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aankomend evenement


27 juni 2021 / 10:30

Midzomerloop Hillegom
Bekijk de gehele agenda