Betaalbaar glasvezel voor ondernemers. Het komt eraan! 

Fore Freedom legt sinds 2010 open collectieve glasvezelnetwerken aan op bedrijventerreinen en is inmiddels uitgegroeid met meer dan 150 glasvezelnetwerken tot de grootste zakelijke glasvezelleverancier van Nederland. 

Zakelijk glasvezel speciaal voor ondernemers. Fore Freedom gaat de concurrentie aan met de grote landelijke partijen, omdat zij geloven dat zakelijk glasvezel voor iedere ondernemer mogelijk en betaalbaar moet zijn. Met elkaar maakt ook u dit mogelijk voor uw bedrijventerrein.

Wat betekent dit?

Op de bedrijventerreinen Hillegom-Zuid, Jagtlustkade & Sassenheim-Zuid en ’s-Gravendijck (Noordwijk) kunnen ondernemers zich op dit moment aanmelden voor deelname. Wij verwachten dat de ondernemers op Hillegom-Zuid begin 2022 gebruik kunnen maken van een snel en betaalbaar zakelijk glasvezelnetwerk.

Nicole Kalkman, CCO Fore Freedom: “Samen met onze ICT-partner Mirage ICT Services kijken wij graag met de bedrijfseigenaar of ICT-verantwoordelijke naar de mogelijkheden van glasvezel en de toegevoegde waarde voor de onderneming. Voor elk type bedrijf hebben wij een passend aanbod, zo is er al een glasvezelaansluiting vanaf € 65,00 per maand”

Sluit u ook aan tijdens de nu lopende vraagbundeling? Dan betaalt u geen eenmalige aansluitkosten t.w.v. € 1.350,00.

Er is al een glasvezel aansluiting inclusief internetpakket met een snelheid van 500/500 Mbps vanaf € 65,00. Maar zeker ook voor de grotere ondernemers welke andere eisen stellen aan een verbinding of meerdere vestigingen aan elkaar willen verbinden is er een passend aanbod.


“Glasvezel is voor ondernemers in dit digitale tijdperk onmisbaar. Het is de internetverbinding met de beste snelheden door de synchrone techniek. Het is de meest betrouwbare en veilige verbinding voor jouw zakelijke communicatie. En met glasvezel heb je een beschikbaarheidsgarantie van 99,9%. Dat betekent dat je niet meer bezig hoeft te zijn mettrage verbindingen. Met een glasvezelverbinding beschik je over hoge verbindingssnelheden en stelt jouw organisatie in staat om collega’s over het internet efficiënter met grote bestanden te laten werken. Je krijgt een supersnel en stabiel netwerk waar jouw organisatie van profiteert.” aldus Jeroen van Oosterom, Sales bij Mirage ICT Services.

Op de website vind je meer informatie over het project en de partners. Neem bij vragen gerust contact op met Fore Freedom of met Mirage ICT Services.

FORE Freedom B.V.
Baronieweg 7B
5321 JV Hedel

Telefoon: 010 800 10 60
Website: www.forefreedom.nl
E-mail: sales@forefreedom.nl

Mirage ICT Services
Kuiperbergweg 50
1101 AG Amsterdam-Zuidoost

Telefoon: 020 752 22 89
Website: www.mirage.nl
E-mail: glasvezel@mirage.nl

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aankomend evenement


december 22 / 17:00

Hillegomse Ondernemersborrel
Bekijk de gehele agenda